Ellerweg 18 A, 6037 RS Kelpen-Oler (L) (NL)
+31622744346

VOLWASSENEN

“Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn.”

Paarden zijn bij uitstek geschikt om ons te helpen bij persoonlijke ontwikkeling, organisatieontwikkeling en leiderschap.

Paarden zijn prooidieren en kuddedieren. Om te overleven is het essentieel dat ze goed leiderschap onmiddellijk herkennen, om te kunnen overleven. Daarnaast is het voor paarden van levensbelang om samen te werken, maar wel binnen een duidelijke orde. Voor ons mensen is dit niet altijd zo vanzelfsprekend. We kunnen dus ook op dit gebied van hen leren.

Paarden voelen aan wanneer een ander paard niet in balans is. Zowel emotioneel als fysiek. Ze zien dit aan de lichaamstaal. Het is in het belang van de kudde dat een dergelijk paard erop gewezen wordt dat hij niet in balans is. En omdat dieren open en eerlijk zijn in hun communicatie, draaien ze er niet omheen. Ze leggen meteen een vinger op de zere plek.

Het zijn die kwaliteiten van de paarden die we gebruiken bij Coachen met Paarden. Voor paarden is al gauw duidelijk wie wij zijn, wat we voelen en waar we nog iets te doen hebben.

Is er sprake van onverwerkte emoties of kunnen we moeilijk NEE zeggen?
En is datgene wat je laat zien ook veilig voor de kudde?

Ook bij Burn-out of beginnende burn-out is Coachen met Paarden een mooie manier om het heft weer in eigen handen te nemen en weer de voor jou de juiste doelstellingen voor ogen te krijgen.

Carin Camp coachen met Paarden (57)


Heb je vragen, opmerkingen of

wil je een afspraak maken.

Klik hier…