Ellerweg 18 A, 6037 RS Kelpen-Oler (L) (NL)
+31622744346

Psycho-educatie / SKJ

Door jarenlange ervaring werken met kinderen en (jong) volwassenen), heb ik mijn ervaringen kunnen verzilveren in een SKJ registratie.
Ook cliënten met trauma / PTSS hebben hun weg gevonden naar mijn praktijk.

Als Registertherapeut BCZ® en S.K.J. Jeugd- en gezinsprofessional biedt ik in mijn praktijk lichaamsgerichte psychosociale zorg d.m.v. paardencoaching en waar nodig psycho-educatie spelenderwijs en sociale vaardigheidstraining aan voor kinderen en (jong) volwassenen.
Door middel van psycho-educatie spelenderwijs vergroten kinderen en (jong) volwassenen hun kennis over hun diagnose en krijgen daarmee inzicht in hun mogelijkheden en beperkingen. Ook krijgen kinderen en (jong) volwassenen alternatieven aangeboden voor hun gedrag, zodat het kind en (jong) volwassenen de diagnose accepteert en meer controle krijgt over zijn/haar leven.
Er worden activiteiten ondernomen zoals spelen van educatieve- en/of rolspellen en werken met PaardenKracht. Daarnaast wordt er ook aandacht gegeven aan de sociale emotionele ontwikkeling door het leren herkennen, omgaan met en uiten van emoties.

Psycho-educatie spelenderwijs en sociale vaardigheidstraining zijn maatwerk en kan zowel individueel als systemisch optioneel worden aangeboden.

SKJ logo 1
Carin Camp coachen met Paarden (22)


Heb je vragen, opmerkingen of

wil je een afspraak maken.

Klik hier…