Ellerweg 18 A, 6037 RS Kelpen-Oler (L) (NL)
+31622744346

KANJER TRAINING

Kanjer-training is bedoeld voor kinderen en jongeren van 4 tot 17 jaar die problemen hebben in de omgang met anderen zoals klasgenoten en/of ouders. Kinderen ervaren dat ieder kind een Kanjer is, maar dat niet iedereen zich altijd als een Kanjer gedraagt. Het doel is het stimuleren van sociaal vaardig gedrag en het voorkomen of verminderen van sociale problemen zoals pesten, conflicten, uitsluiting en sociaal teruggetrokken gedrag.

De kanjer-training leert kinderen reflecteren op hun eigen gedrag en leert ze dat ze, indien bepaald gedrag ongewenst is, tot ander gedrag te komen. Het paard spiegelt het gedrag van degenen die met het paard loopt. Met allerlei oefeningen worden er tools aangeleerd om sociaal vaardiger te worden, zodat uiteindelijk het leven weer leuk wordt.

Onze Kanjer-training is een individuele training waarbij gezin en school centraal staan en bestaat uit 4 sessie van ongeveer 1 uur.
Kanjer-training is een combinatie van Paardencoaching en opdrachten uit een werkboekje.

Alle oefeningen zijn naast het paard zie onze filmpjes om een idee te krijgen, naar filmpjes…..
Lees onze reacties van ouders die je voorgingen, lees meer…..

Kanjer-training is een mooie manier van coachen met zeer weinig terugval in oude gewoontes (gebaseerd op ervaringen uit het verleden) en wordt door de zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed afhankelijk van je verzekering.

Carin Camp coachen met Paarden (286)


Heb je vragen, opmerkingen of

wil je een afspraak maken.

Klik hier…