Ellerweg 18 A, 6037 RS Kelpen-Oler (L) (NL)
+31622744346

Een jongen met zelfmoordplannen.

“Hallo Carin,
In april hebben we jouw leren kennen. Van het ene op het andere moment stond ons leven stil, toen onze zoon Daan van 7 jaar ons vertelde dat hij het leven niet meer zag zitten. Het ooit zo vrolijke mannetje was totaal veranderd in een hele andere jongen, negatief over zichzelf en geen zelfvertrouwen meer.
Thuis heeft ie dit lang verborgen kunnen houden maar op school was ‘t al geruime tijd merkbaar.
Vanuit school zijn er verschillende gesprekken geweest en werd ons geadviseerd om hulp in te schakelen wat we ook gedaan hebben.

Maar…..op die hulp wachten we nog steeds…!!!

Door de bureaucratie schijnt het allemaal zo lang te moeten duren, maar als je de hulp hard nodig hebt wil je z.s.m hulp krijgen. Gelukkig hebben we dat bij jouw meteen gekregen. We belde je zondag ‘s avonds om half 10 voor advies, we waren radeloos! Je hebt ons meteen te woord gestaan en ons goed advies gegeven. We zijn er mee aan de slag gegaan, evenals de keren dat we naar je toe zijn gekomen vanuit Venlo.
Coaching met Paarden, voor mij was ‘t de eerste keer heel spannend, laat staan voor Daan zelf. Je zag hem na iedere keer opknappen als hij van je terug kwam en weer een heel verhelderend gesprek met jouw had gevoerd. Samen met jouw paard Major heeft ie veel geleerd. Daan moest nooit iets hebben van paarden, in het begin nam hij ook een afwachtende houding aan, maar al snel raakte hij heel vertrouwd met Major. Zo vertrouwd dat hij na een keer of 5, zelfs onder de hals van Major door durfde te lopen. Er is heel veel duidelijk geworden door de gesprekken die jij met hem gevoerd hebt.

Hij zit weer lekker in z’n vel en gaat na de vakantie starten op een andere school, waar hij beter begeleid gaat worden.
Daan heeft zijn zin in het leven en zijn zelfvertrouwen weer terug gevonden. Dankzij jouw professionele hulp hierbij.
Je begrijpt natuurlijk, als moeder zijnde, dat ik je daar eeuwig dankbaar voor ben!

Groetjes Esther”.

22/01/2019